Sapverkoop

Sapverkoop Appelboom school Branst

Na het grote succes van de appelsapverkoop vorig jaar besloten we ook dit jaar opnieuw in te zetten op deze gesmaakte actie. De inkomsten van de sapverkoop gebruiken we met de ouderraad om de school mee te ondersteunen. We sparen namelijk volop voor een nieuw speeltoestel in de schooltuin.

We zijn onlangs in verschillende boomgaarden bio-appelen gaan plukken en hebben ze vervolgens tot heerlijk sap laten persen. We verkopen dit versgeperst sap in flessen van één liter. Het sap is één jaar houdbaar en één maand na opening.

De prijs voor één fles bedraagt €3,5. Zes flessen kosten €20. Dit heerlijke appelsap kan je tot en met 29 september bestellen via dit bestelformulier. De betaling uitsluitend via overschrijving op het rekeningnummer van de ouderraad BE68 7510 0396 6734 met als mededeling “sapverkoop, naam leerling, klas”.

De flessen kunnen worden afgehaald op school op vrijdag 8 oktober tussen 16h00 en 18h00.

Voor vragen kan je ons rechtstreeks mailen op ouderraad.depuzzel@gmail.com. Meer uitleg over onze ouderraad, onze werking, vergadering en activiteiten vind je ook op onze website.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun! Enkel samen kunnen we meehelpen om de dromen van De Appelboom waar te maken!

Ouderraad De Puzzel