Het is ondertussen een traditie: op de eerste schooldag gingen alle kinderen op de foto, meestal met de ouder(s).  Binnenkort, in de loop van september, krijgt elk kind zijn foto mee naar huis, als aandenken.

Dit jaar kregen zowel kleuters als leerlingen bij het binnenkomen een complimentje in de vorm van een tekstje of symbooltje.

De gezamenlijke opening op de speelplaats werd door het zeer slechte weer uitgesteld naar deze namiddag. Om 15.10u zijn alle ouders welkom op de speelplaats!

We wensen alle kinderen een heel fijn schooljaar toe!

 

Vandaag namen we afscheid van Walter, onze klusjesman die alles kan. Het was zijn laatste werkdag in onze VZW.

Walter is een gepassioneerd volksdanser.

We zwaaiden hem dus uit op de muziek en danspasjes van de Israëlische waterdans.
Voor een keer werd het de Walterdans.
En Walter, … die danste heel graag mee!
 
 
Bedankt Walter, we gaan je missen! Geniet van ‘altijd vakantie ‘ !
 
Vakantie: tijd om een kijkje te nemen op onze website/foto’s en terug te blikken op het voorbije schooljaar, en als je wil op de jaren ervoor.
 
MAAR….Doe dit voor 1 augustus: vanaf dan houden we grote kuis en verwijderen we de oudste foto’s (2016-2018).
Gisteren zwaaiden we onze laatstejaars uit, de klas van ’22.
Het werd een sfeervolle proclamatie, met muziek, film, zang en een prachtige tekst van Marie.
Onze ouderraad zorgde voor de receptie. En die was – zoals we van hen gewoon zijn – feestelijk, gezellig en echt àf!
 
De tekst van Marie kan je hier nalezen.

Ook voor onze ouderraad is het jaar alweer voorbij gevlogen. We blikken terug op tal van fijne activiteiten zoals de paaswandeling, het schoolfeest en de summer party !

Net als de paaswandeling en het schoolfeest was de summer party een groot succes!

 

Kijk maar even mee.. de foto’s spreken voor zich!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgenvoormiddag staat er wat cultuur op het programma met de Dolmenwandeling in Wéris. En in de namiddag trekken we er in groep op uit met een kompas. Tijdens de CrossCountry moeten we onze weg vinden… vrijdag zullen jullie zien of dat gelukt is… 😉

 

Vandaag was het de “dag der waaghalzen” en gelukkig hadden we er 38 bij! Na het ontbijt, als we er stevig genoeg opstonden, gingen we de hoogte in. Het gele parcours, het groene parcours, het rode parcours,… wat is dat nu voor ons? Geen hindernis was te zwaar voor deze durfals. Deze middag tankten we brandstof onder de vorm van stoofvlees met frietjes om onze 8 km-lange kayaktocht aan te vangen. Het ene duo al wat vlotter dan het andere… maar we zijn met 38 kinderen gestart én met 38 kinderen gefinisht! En als kers op de taart gebeurde dit alles onder een stralende zon. Na het avondeten, als het zonnetje ging slapen, trokken we met onze zaklampen richting het bos voor een reflectorenzoektocht. De spin en de mug waren de 2 diertjes die we op onze zoekkaart niet konden schrappen. Proficiat aan de winnaars! En nu… ZZZ…ZZZ…ZZZ!